Skip to content

pulsenwod ungdom:

PulsenWOD Ungdom er funksjonell styrketrening for 8-10 trinn. Treningen er satt i et godt system som gir rask og god utvikling. Essensen i denne formen for trening er å lære de unge å bruke kroppen, gi dem mestring og flytte grenser. Treningen er fantastisk som skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening og er perfekt både for de som ikke finner sin plass i idretten, og som basis trening for unge idrettsutøvere.

Påmelding til PulsenWOD Ungdom: Påmelding skjer i iBooking på lik linje som alle andre gruppetimer. Du må ha medlemskapet «Tren sammen» for å delta. Da kan du også bruke/delta på alt vi har av utstyr/timer utenom. Vil du gå i styrkedel, må du trene sammen med et familiemedlem/foresatt over 18 år. Vil du delta på andre gruppetimer, kan du gå alene med tillatelse fra foresatte.

Øvelsene vi bruker er inspirert av flere forskjellige kjente treningsformer, og er tilpasset så alle uansett nivå og ferdighet skal kunne delta

Alle våre instruktører er sertifisert igjennom AFPT som sikrer at din ungdom får en god og trygg treningsopplevelse hos oss.

Back To Top
BLI MEDLEM