skip to Main Content

Vi vet at fysisk aktivitet er viktig for oss for å skape og opprettholde et immunsystem og en god helse. Regelmessig fysisk aktivitet er også bevist å senke stressnivået og hjelpe vårt mentale velvære.
For at du skal være aktiv når du vil, har vi sammen med Les Mills muligheten til å tilby deg virtuell trening hos oss!

Virtuell trening betyr at deltakerne følger en forhåndsinnspilt økt sammen med Les Mills Instruktører på vår store skjerm i gruppesalen , i stedet for en «live» instruktør som leder økten.

Dette betyr at du kan gå på gruppetimer ved enda flere anledninger enn før!
Benytt også anledningen til å prøve noe nytt som du kanskje ikke har prøvd før.

Alle våre virtuelle gruppetimer er tilgjengelig som «On Demand» timer. Det vil si at du kan starte hvilke som helst time selv når det står «valgfri virtuell time» på timeplanen i iBooking.

Våre virtuelle timer:

BODYPUMP, en komplett trening som vil forbrenne kalorier, forme og tone hele kroppen din, øke kjernestyrken og forbedre beinhelsen. BODYPUMP er tilgjengelig som enten en 55, 45 eller 30-minutters treningsøkt.

Se BODYPUMP her

 

BODYATTACK™ er en høyintensiv gruppetime som passer like bra for nybegynnere som for viderekomne. Vi kombinerer atletiske bevegelser som løping, utfall og hopping med styrkeøvelser som push-ups og knebøy. En LES MILLS™ instruktør vil pumpe ut energigivende melodier og lede deg gjennom treningen – utfordre grensene dine på en god måte, brenne opptil 555 kalorier ** og gi deg en følelse av prestasjon. BODYATTACK er tilgjengelig som enten en 55, 45 eller 30-minutters treningsøkt.

Se BODYATTACK™ her

 

SH’BAM™. En morsom og vanvittig vanedannende dansetrening. SH’BAM™ er en egofri sone – ingen danseerfaring kreves. Alt du trenger er en leken holdning og et lurt smil. Selv om du tror at du ikke kan, vil du gå ut og vite at du faktisk kan!

SH’BAM er tilgjengelig som enten en 45- eller 30-minutters treningsøkt.

Se SH’BAM™ her

 

BODYBALANCE™. Ideell for alle og enhver, BODYBALANCE™ er en ny generasjon yoga time som vil forbedre ditt sinn, din kropp og ditt liv.

Du kan forvente å bøye og strekke deg gjennom en rekke enkle yogabevegelser, elementer av Tai Chi og Pilates mens en inspirerende musikk spiller i bakgrunnen. Pustekontroll er en del av alle øvelsene, og instruktører vil alltid gi alternativer for de som nettopp har kommet i gang.

BODYBALANCE™ er tilgjengelig som enten en 55, 45- eller 30-minutters treningsøkt.

Se BODYBALANCE™ her.

Back To Top
BLI MEDLEM