Skip to content

Vi har startet opp med direkte sende gruppetimer online, samt gruppetimer ute for våre medlemmer. Vi sender online eller kjører en gruppetime ute hver ettermiddag kl. 18.00 fra mandag til torsdag. Vi kjører i tillegg AMRAP timen torsdag morgen kl.06.00. Vi informerer om timen skal være online eller ute inne på selve facebook gruppa vår. Pilates kjøres kun online. All utetrening skjer på gressplenen ved Trekløveren barnehage.

Er du medlem og vil være med på våre gruppetimer, søk opp gruppa vår «Online/Utetrening Gruppetimer Pulsen». Eller klikk på denne linken: https://www.facebook.com/groups/2524743817841046/

Timeplanen varierer litt fra uke til uke. Ny ukentlig timeplan kommer hver søndag. Vi satser på å kjøre dette tilbudet til vi får klarsignal om å kjøre gruppetrening inne igjen. Tilbakemeldingene fra de som har våre med på både online -og utetreningene er utelukkede positive. Vi har plass til flere, så meld deg inn i gruppa vår og bli med den fantastiske gjengen på utetrening. Det er knallkjekt!

Back To Top
BLI MEDLEM