skip to Main Content

PILATES:

60 minutt med styrke og bevegelighetstrening med fokus på den dype skjelett – muskulaturen. Dette er en time som passer for alle, uansett alder og form.

ZUMBA®:

Dette er en time med dans til bl. a salsa og latinske rytmer. Kjempegod trening for den dansleglade. Det beste av alt er at du har det så kjekt at du glemmer av at du faktisk trener. La hoftene vrikke, og svettene sile!

BOOTY`N CORE:

60 min med fokus på mage, rumpe og lår.

Fordelene ved å trene bakdelen:
Har du vondt i korsrygg, kan en svak og inaktiv sete-muskulatur være årsaken til dette.
Rumpa er med på så og si all aktivitet du gjør. Samtidig er rumpa kroppens mest «late» muskel. Aktiverer du den ikke selv, ja da gidder ikke den og være aktiv heller.
Svak eller inaktiv rumpe-muskulatur kan føre til feilbelastning i øvelser som knebøy og markløft. Dette er øvelser hvor korrekt teknisk utførelse er viktig for å unngå skader.
Fordi rumpa er en av kroppens største muskelgrupper tåler den å bli trent tungt og ofte.
Kroppsvekt og aktiveringsøvelser for rumpa kan være like effektivt som øvelser med vekter. Vi har satt sammen en super økt for mage, rumpe og lår, der vi trener med utstyr som strikker,vekter og step.

PULSENWOD (FUNCTIONAL FITNESS):

Functional Fitness og Crossfit trening er betegnelser for samme type trening. Functional Fitness skal optimalisere alle fysiske egenskaper hos et menneske. Her trenes både utholdenhet, arbeidskapasitet, styrke, smidighet, kraft, hurtighet, eksplosivitet, koordinasjon, balanse og presisjon.
Ved å kombinere kondisjon, turnøvelser og olympiske løft, utformes ulike programmer hvor det er konstant variasjon. Man jobber maksimalt i løpet av en bestemt tidsperiode, utfører et gitt arbeid i form av antall repetisjoner eller oppnår maks vekt på løft.  Her kan man konkurrere med seg selv, mot klokken, eller mot andre.

Funksjonelle basisøvelser vil være:

Markløft, frivending, knebøy, press, støt og rykk samt en rekke turnrelaterte øvelser; pull-ups, dips, armhevninger, sit-ups, håndstående armhevning og statiske hold.  I tillegg kommer kondisjonsøvelser: Sykle, løpe og ro. Treningene skal ha stor variasjon i innhold men kan gjerne være korte og intensive. Alle økter tilpasses den enkelte sitt nivå. Alle som vil gå på diss timene må ha hatt innføringskurs i Functionell Fitness eller CrossFit. Vi kjører månedlige kurs. Sjekk ut iBooking for neste kurs.

FUNCTIONAL kids og JUNIOR:

Functional Kids og Junior er aldersrelatert funksjonell styrketrening. Treningen er satt i et godt system som gir rask og god utvikling. Essensen i denne formen for trening er å lære de unge å bruke kroppen, gi dem mestring og flytte grenser. Treningen er fantastisk som skadeforebyggende og prestasjonsfremmende trening og er perfekt både for de som ikke finner sin plass i idretten, og som basis trening for unge idrettsutøvere.

Alderstrinnene er delt opp i:
Kids 1: 2-4 trinn (1/2 års semester vår/høst- følger skoleruta) kr 1199,- pr halvår (Det gis søskenmoderasjon for evt. barn nr. 2 og 3 osv.. Kr 949,-)
Kids 2: 5-7 trinn (1/2 års semester vår/høst- følger skoleruta) kr 1199,- pr halvår (Det gis søskenmoderasjon for evt. barn nr. 2 og 3 osv.. Kr 949,-)
Junior: 8-10 trinn booker time i iBooking på lik linje som alle andre gruppetimer. Må ha medlemskapet «Tren sammen» for å delta. Da kan du også bruke/delta på alt vi har av utstyr/timer utenom. Vil du gå i styrkedel, må du trene sammen med et familiemedlem/foresatt over 18 år. Vil du delta på andre gruppetimer, kan du gå alene med tillatelse fra foresatte.

Øvelsene vi bruker er inspirert av flere forskjellige kjente treningsformer, og er tilpasset så alle uansett nivå og ferdighet skal kunne delta

Alle våre instruktører er sertifisert igjennom AFPT som sikrer at ditt barn får en god og trygg treningsopplevelse hos oss.

SPINNING:

45 minutt sykling med god kondisjonstrening og strykeintervaller der musikk og instruktør pusher deg igjennom «løypa».
Målgruppe: Passer for alle.

XRCYCLING:

XRcycling er spinningtimer som skal gjøre trening kjekk og effektiv. God musikk kombinert med visuelle opplevelser fra sykkleturer i inn og utland, sykkelritt og kjekke musikkvideoer. Timene er varierte og løypeprofilene vil variere mellom HIIT med korte intense intervaller til lange motbakker med moderat tempo. Timen varer i 60 min og er i hovedsak intervall trening basert på Norsk forskning omkring hva som gir best effekt for vanlige mosjonister, de mer trente vil også få godt utbytte av timene når de bruker motstanden aktivt. Mottoet til XRcycling er: Inspirasjon – Motivasjon – Resultater

METCON: (denne utgår på ubestemt tid)

Metcon (metabolic conditioning). Dette er høyintensiv trening med varierte funksjonelle øvelser. Det er en miks av kondisjon og styrketrening.

Øktene vil bestå av oppvarming og en gjennom gang av dagens økt for vi går i gang med selve hoveddelen. Timene vil variere i innhold og oppsett der målet er at du skal pushe deg selv akkurat litt lenger enn du vanligvis klarer. Øvelser og vekter tilpasses ditt nivå, så timene passer for alle. Lover at alle skal kjenne på beherskelse, treningsglede og endorfinrus etter endt økt. Varighet: 45 min.

STRENGTH`N CORE:

Effektiv og intensiv styrketrening for hele kroppen hvor du jobber med blant annet din egen kroppsvekt, minibands, stepkasse, frie vekter og vektstenger. Dette er timen for deg som ønsker fremgang i styrketreningen din.

SIRKELTRENING:

Dette er fantastisk god og allsidig intervalltrening. Du sirkulerer på ulike poster, og får trent både styrke og utholdenhet i løpet av timen- med og uten diverse treningsutstyr i den nye salen oppe i første etasje.
Instruktøren coacher og driver deg sammen med musikken, og pausene imellom er akkurat nok til å hente deg inn – klar for ny runde.

godt voksen:

Vi  tilbyr alle våre medlemmer over 60 år egen gruppetime med vår personlige trener Ronny Gudmestad. Her kjøres det sirkeltrening med fokus på styrke, utholdenhet og balanse, i den store salen for funksjonell fitness.
Styrketrening er viktig for alle grupper i befolkningen, uansett alder og kjønn. Det er faktisk slik at de som er eldre, vil ha enda mer utbytte av slik trening enn de som er unge.
Metaanalyser har også slått fast at styrketrening er den viktigste treningsformen for eldre.
Dersom du trener styrke, bidrar det til å bremse det aldersbestemte tapet av muskelmasse og styrke. Styrketrening er også positivt for skjelettet, og det kan redusere risikoen for beinskjørhet.
Etter gruppetimen vil det være nykokt kaffe på kanna og det er mulig for være litt sosial og ta en «drøs» etterpå. (kaffedrøset utgår nå under corona pandemien)

Varighet: 55 min.

STRONG:

Strong  is a kick-ass total body workout
STRONG er et helt nytt konsept innen HIIT-trening – her er musikken perfekt syncet til bevegelesene og intervallene, og bidrar til og pushe deg det lille ekstra. Hovedfokus er enkle øvelser for høy puls kondisjon og styrke for hele kropppen. Dette er en komplett og vanedannende treningsform som anbefales.
 

YOGA: (med Henriette Stranders)

En rolig time med fokus på tøyning og avspenning.
Yogaen er for alle uansett utgangspunkt og nivå.

Instruktør: Henriette Stranders. Hun har tatt i kurs i India i Holistisk yoga og yogaterapi.

Varighet: 60 min

A.M.R.A.P  “As Many Rounds As Possible”.

En AMRAP innebærer at du skal gjennomføre så mange runder som mulig av en viss sirkel med øvelser i løpet av en viss tid.

Treningsformen lar deg kombinere styrketrening med kondisjonstrening på en effektiv måte.
Timen vil bli delt opp i 2. Først felles oppvarming og gjennomgang av øvelser, for å så kjøre på med AMRAP siste 30 min.

Konseptet er som sagt veldig enkelt, du kjører så mange runder som du klarer, og pausene bestemmer du helt selv, men du skal presse akkurat dine grenser!
Øktene vil variere fra time til time, men blir repetert etter en periode, slik at du kan måle fremgangen din (dette er kun for deg selv om du ønsker dette).
Varighet: 45 min.

VIRTUELL TRENING:

CXWORX ™

Effektiv mage -og ryggtrening (core) i 30 minutter.

Funksjonell og utfordrende styrketrening av mage, rygg og bein. Vi lærer deg å finne og aktivere de riktige musklene.
Gir bedre holdning og kroppsbevissthet og har overføringsverdi til hverdagens utfordringer og annen trening.

LES MILLS GRIT™.

Denne kommer i 3 forskjellige varianter: LES MILLS GRIT™ Athletic, LES MILLS GRIT™Strength og LES MILLS GRIT™ Cardio.
LES MILLS GRIT™ Strength er en 30 minutters treningsøkt med høy-intensitets-intervall-trening (HIIT), designet for å forbedre styrken og bygge slanke muskler. Denne treningen bruker vekter, vektplate og kroppsvektøvelser for å presse alle store muskelgrupper.
 
LES MILLS GRIT™ Cardio er en 30 minutters treningsøkt med høy-intensitets-intervall-trening (HIIT) som forbedrer kardiovaskulær kondisjon, øker hastigheten og maksimerer kaloriforbrenningen. Denne treningen bruker en rekke kroppsvektøvelser og gir den utfordringen og intensiteten du trenger for å få resultater raskt.
 
LES MILLS GRIT ™ Athletic er en 30 minutters treningsøkt med høy-intensitets-intervall-trening (HIIT), designet for å få deg til å prestere som en idrettsutøver. Denne treningen bruker ofte step, kroppsvektøvelser og fler-dimensjonal intervall-trening for å øke din totale atletiske ytelse: styrke, smidighet, hastighet og kraft.
 
LES MILLS GRIT kombinerer banebrytende HIIT med kraftig musikk. Våre inspirerende trenere kommer ned på gulvet sammen med deg, og motiverer deg til å yte enda mer for å komme i form – raskt!

 

BODYPUMP™

Dette er enkel og effektiv styrketrening til musikk – som utfordrer deg og gjør deg sterkere.
I løpet av én time trener du alle kroppens store muskelgrupper ved hjelp av egenvekt, fri-vekter og vektstang.

Former. Strammer opp. Styrker. 

I løpet av en time utfordres alle de store muskelgruppene i kroppen å bli sterkere og mer utholdende.
Dette ved klassiske styrketreningøvelser som knebøy, markløft, press, løft og curls.

Back To Top
BLI MEDLEM