Skip to content

Vi er super stolte av å kunne si at vi har gått til innkjøp av fremtidens trenings maskiner fra EGYM.

V.I.P. FORHÅNDSSALG:
I forbindelse med dette så kjører vi et VIP forhåndssalg på tilhørende treningsarmbånd (kreves for å kunne trene i EGYM). Vi kjører kampanjepris til de første 200 som kjøper (trenger ikke å være medlem!!!) for kr 200,- (kr 500,- etterpå). Dette inkluderer VIP tilgang den 30/8-24 (dagen før åpning) og tilgang til EGYM fra 30/8-24 t.o.m 20/9-24. Dette er uten noen som helst videre forpliktelser. KJØPES HER: Kjøp armbånd

Hvordan fungerer disse? Sjekk YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=bRCR9TBIqw0

 

Opphav bilde: egym.com

Intelligent trening

EGYM er moderne og profesjonelt treningsutstyr for hele kroppen. Maskinene genererer motstand ved hjelp av en motor og justerer vekten dynamisk etter din styrke. Trening med EGYM er fleksibelt, effektivt og motiverende. Med EGYMs armbånd logges progresjonen din og du kan enkelt følge utviklingen din. Programmene kan utføres av alle, fra nybegynnere til eliter. Etter at maskinene er satt opp for deg og en styrketest er utført, tilpasser EGYM treningen til dine forhold. EGYM øker belastningen gradvis og sørger for at du utvikler deg og utfordres kontinuerlig.

Slik fungerer trening med EGYM

Etter introduksjonen starter du alltid treningen på samme maskin. Når du har logget inn med armbåndet ditt, settes maskinen automatisk etter deg, så fortsetter du med klokken til neste. Siden alle maskinene er synkronisert, bytter alle som trener plass samtidig. Anbefalingen er å trene to ganger i uken. Det er nok å ta to runder i sirkelen, hver runde tar omtrent 15 minutter. Da kan du enkelt følge fremgangen din på mobilen med Fitness-appen.

Maskinene settes opp én gang, så tilpasser de seg deg når du logger inn med ditt EGYM treningsarmbånd.
Den klare skjermen viser deg hvordan du trener. Ved hjelp av skjermen holder du også riktig tempo i treningen, følger kursen og plukker de gule prikkene.
Du holder motivasjonen oppe og sporer fremgangen din med EGYM Fitness-appen. Her kan du også registrere andre aktiviteter som turer og løpeturer.

Back To Top
BLI MEDLEM