Skip to content

Alle som vil være med på vår gruppetime (PulsenWOD) i Funksjonell Fitness må ha  innføringskurs. Kurset trenger ikke å ha vært gjennomført før du kan delta på våre PulsenWOD timer, men du må ha et av våre Functional Fitness medlemskap. I den forbindelse setter vi opp kurs etter behov. Har du innføringskurs fra før i Funksjonell Fitness trening eller fra CrossFit trenger du ikke å ta kurset vårt i tillegg.

Kurset vil gi deg en innføring i de grunnleggende øvelsene for funksjonell trening, som markløft, press-øvelser, olympiske løft, gjennomgang/opplæring i kondisjons-apparat, turnøvelser og taktikk. Dette innføringskurset er for alle, og du trenger ikke noen form for kunnskap for å delta. Alle øvelser kan tilpasses uansett trenings-bakgrunn og ferdigheter.

Kurset vil vare i ca 4 timer (Ta med niste). Enten en lørdag eller søndag. Dato og tidspunkt finner du på timeplanen i Membro appen.

Pris: kr 699,- (NB! Dette er inkludert i Functional Fitness medlemskap – 12 måneders binding)
Påmelding og betaling skjer via denne linken . →Velg innføringskurs og betal. Gå deretter inn i timeplan i Membro appen og book tid.

 

 

Back To Top
BLI MEDLEM