Skip to content

KOSTHOLDSPLAN FOR PAR

Har du og partneren din et ønske om å gjøre endringer i kostholdet og livsstilen deres? Et sunnere kosthold? Kanskje gå ned i vekt sammen?
Eller bare fokusere på at maten skal være sunn, og overførbar til resten av familien? Ved å gjøre dette i sammen som et felles prosjekt for livet og fremtiden deres, kan være avgjørende for at dere får dette til. Å vite at dere er to om dette på litt tyngre dager er fantastisk. Dere kan heie på hverandre, støtte hverandre og dra hverandre opp igjen hvis ting går litt «trått».

Kunne dette vært noe for deg og din partner? Ta kontakt så setter vi opp time til felles kartlegging og kroppsanalyse. Se hvordan karleggingen fungerer her: Kartlegging og kostholdsdagbok

Vi bruker informasjonen fra karleggingstimen, kroppsanalysen og kostdagboken for å lage en personlig kostholdsplan til dere. Planen består av 3 alternativ til hvert måltid. Selve måltidene er helt like, men mengden og kaloriene er personlig tilpasset til hver part.

Vi sørger også for at det er rom for å spise utenfor planen en gang i uken, kanskje dra ut å spise på restaurant eller kose dere med litt dessert eller snop i sofakroken hjemme. Vi er opptatt av at dette er en plan som kan dra dere i riktig retning kostholdsmessig og gir dere varig livsstilsendring.

Bestill time til kartlegging på mail: siv@varhaugspulsen.no eller send melding på Facebook sida «Ernæring og Helse – Siv Varhaug Gudmestad»

PRIS

Kostholdsplan for par: kr 4.500 ,-

OPPFØLGING?

Ved å ha oppfølging har dere en som evaluerer resultatene deres og gjør evt. endringer hvis det er nødvendig for å få enda bedre resultat. Kostholdsveilederen støtter og motiverer dere mot målet deres.

Dere velger selv hvor ofte dere vil ha en oppfølgings time (30 min). Her måler vi med måleband (valgfritt), tar nye kroppsanalyser og har en samtale rundt resultatene. Resultatene blir evaluert og nødvendige endringer blir gjort om det trengs. Her betaler dere for hver time. Pris pr. oppfølgings time for par er kr 799,-

Back To Top
BLI MEDLEM