Skip to content

Vår kostholdsfilosofi er enkel:

God og sunn mat som metter. Mat som er både næringsrik, variert og smaker godt.

Det er riktig det som ekspertene sier «at den beste dietten er den du faktisk klarer å følge».

Selve ordet «diett» er et ord vi mener passer best for Fitness utøvere, og derfor bruker vi heller ord som kostholdsplan for livsstilsendring. Vi hjelper deg med et kosthold du kan leve med over tid, fremfor ekstrem «quick-fix»-kur man ikke klarer å følge over tid, som igjen bare fører en tilbake til start.

Vi har egen kostholdsveileder hos oss, Siv Varhaug Gudmestad, som er utdannet gjennom AFPT.

Kartlegging

For å kunne levere best mulig produkt, er det viktig at vi får mest mulig informasjon. Dette gjør vi ved å sette opp en kartleggingstime der vi går igjennom status pr i dag på livssituasjon, kosthold, evt. Sykehistorie, dine delmål og hovedmål, samt veien videre for å komme der. Vi tar også en kroppsanalyse på vår Inbody720 maskin. (verdi 499,-)

Kostdagbok

En kostdagbok går ut på at du registrerer hva spiser. Dagboken skal inneholde tidspunkt og mengde mat som blir spist i løpet av 3 ukedager og en helgedag. Vi ønsker også at du registrerer evt. aktiviteter som blir utført. Det blir tatt en gjennomgang av hvordan du skal utfylle denne på kartleggingen. Dagboken blir sendt pr. e-post i etterkant av timen.

Kostholdsplan

Vi bruker informasjonen fra karleggingstimen, kroppsanalysen og kostdagboken for å lage en personlig kostholdsplan til deg. Planen består av 3 alternativ til hvert måltid.

Vi sørger også for at det er rom for å spise utenfor planen en gang i uken, kanskje dra ut å spise på restaurant eller kose deg med litt dessert eller snop i sofakroken hjemme. Vi er opptatt av at dette er en plan som kan dra deg i riktig retning kostholdsmessig og gi deg varig livsstilsendring.

KOSTHOLDSPLAN
KR. 2900,-

Oppfølging?

Ved å ha oppfølging har du en som evaluerer resultatene dine og gjør evt.endringer hvis det er nødvendig for å få enda bedre resultat. Kostholdsveilederen støtter og motiverer deg mot målet ditt.

Du velger selv hvor ofte du vil ha en oppfølgings time (30 min). Her måler vi med måleband, tar ny kroppsanalyse og har en samtale rundt resultatene. Resultatene blir evaluert og nødvendige endringer blir gjort om det trengs. Her betaler du for hver time. Pris pr. oppfølgings time er kr 499,-

Ønsker du mer informasjon? Send en mail til: siv@varhaugspulsen.no

Back To Top
BLI MEDLEM