Skip to content
KAMPANJER
Gratis trening uke 22
ORDINÆR
FRA KR 449,-
PENSJONIST/UFØRE/ STUDENT OVER 18
FRA KR 349,-
UNGDOM
FRA KR 199,-
FUNCTIONAL FITNESS
FRA KR 599,-
DROP IN
FRA KR 80,-
BEDRIFTSAVTALER
KONTAKT OSS
PRØVEMEDLEMSKAP
KR 249,-

NB! Student pris gis kun ved fulltids-studier. Alle som har student kontrakt skal uoppfordret vise studentbevis hvert år før utgangen av september. Blir ikke dette gjort, vil kontrakten automatisk gå over til ordinær kontrakt med full pris.

Andre måter å bli medlem på:

  • Kontantbetaling for 1 år – kr: 5388,-
  • Drop in time over 16 år – kr: 130,-
  • Drop in time under 16 år – kr: 80,-
  • Klippekort a 10 klipp under 16 år – kr: 900,- (Varighet 6 måneder)
  • Klippekort a 10 klipp over 16 år – kr: 1200,- (Varighet 6 måneder)

Familierabatt * – kr: 50,- pr pers. NB! Gjelder kun på avtalegiro (449 kr) mnd med 1 års binding.

PulsenStart time (30-55min) 

Vi hjelper deg i gang med treningen og tilbyr deg som nytt medlem en oppstartstime med en av våre personlige trenere. Dette er vår måte å gi deg en god start til trening på vårt senter. Vi starter gjerne med en samtale, hvor vi kartlegger dine behov, forutsetninger og dine mål/ønsker for treningen fremover. Vår personlig trener vil gi deg mange gode råd og tips i forhold til trening. Her kan du også komme med de spørsmål du lurer på i forbindelse med individuell trening, våre gruppetimer og trening med personlig trener.

Student/seniorrabatt
Se prisene over.
For å få senior/studentrabatten må du vise gyldig studentbevis eller gått av med pensjon. Er du uføretrygdet, må du også fremlegge bevis på dette.

Tren Sammen
Se prisene over.
Er du mellom 13-15 år har foresatte/søsken som er medlem? Da kan du bruke/delta på alt vi har av utstyr/timer. Vil du gå i styrkedel, har du med deg familiemedlemmet. Vil du delta på gruppetimer, kan du gå alene med tillatelse fra foresatte. Fra året du fyller 15 år kan du gå over til studentavtale og trene uten foresatte/søsken er med, i åpningstidene til Stuelandsbygget/Spar. Straks du fyller 16 år oppgraderer vi nøkkelkortet ditt slik at du får tilgang til senteret døgnet rundt.

Prøvemedlemskap
Vil du teste senteret vårt i 1 måned uten videre forpliktelser: klikk her for mer informasjon.

FF-medlemskap
Se priser over.
Bare dere med FF medlemskap får tilgang til PulsenWOD. Dere får også tilgang til egentrening oppe i FF-salen fra kl. 05.00-22.00 hver dag. (utenom når det kjøres gruppetimer i salen, dere må selv følge med i timeplanen vår). Vi kommer også til å kjøre ulike gratis workshops for FF medlemmer som gymnastikk/turn, kroppsvektøvelser, styrke og teknikk olympiske løft.
FF medlemmer har også mulighet for å gjennomføre PT timene sine i denne salen om det er ønskelig.

Har du et eksisterende medlemskap, men ønsker å endre dette til FF medlemskap, må du sende oss mail til: kontrakt@varhaugspulsen.no

Livstids-medlem
Når du først har meldt deg inn (på avtalegiro, vel å merke), er du i prinsippet et livstidsmedlem. Det vil si at du er medlem helt til du selv sier opp (etter bindingstida). Så selv om du har meldt deg inn for et halvt år, er kontrakten fremdeles gyldig etter et halvt år og trekket i banken fortsetter inntil du sier opp. Så slipper du å holde styr på hvor lenge du har igjen før du må fornye kontrakten! Men husk at dersom du vil avslutte medlemsskapet, er det  2 måneders oppsigelsestid, som vil si at du betaler 2 avdrag (avdrag trekken den 20. hver måned) etter oppsigelsesdato. NB! ALLE OPPSIGELSER SKAL SENDES PÅ E-POST: kontrakt@varhaugspulsen.no 

Frys: Gyldige årsaker (med eller uten dokumentasjon):

  • Sykdom eller skade
  • Svangerskap/fødsel
  • Midlertidig flytting grunnet studier og militæret

Nøkkelkort – fri adgang døgnet rundt
Som medlem over 16 år får du nøkkelkort med personlig kode. Kortet gir deg adgang til senteret døgnet rundt, så da kan du trene uavhengig av åpningstider. Kom og tren, enten det er søndag, helligdag eller utenom åpningstid! Men husk – det er kun du som kan bruke kortet. Ingen under 15 år får adgangskort. Når du har fylt 15år får du medlemskort uten kode, som gjør at du kan trene i Stuelandsbygget sine åpningstider.

Bedriftsavtaler
Ta kontakt på e-post:  post@varhaugspulsen.no for tilbud til din bedrift.

Medlemsrabatt hos Lars Gaute Sport
Samarbeidsavtale med Lars Gaute Sport.
Vi har den glede å informere alle våre medlemmer om at dere får, ved fremvisning av medlemskort, 15% RABATT på ALLE varer i butikken, bortsett fra el-sykler, kampanjevarer og allerede nedsatte varer! 😀

Så i tillegg til å få styrket kropp og helse hos oss, sparer du masse penger ved handel hos Lars Gaute Sport.

Back To Top
BLI MEDLEM