Skip to content

Når: Lørdag 19 august.
Kl: 09.00 – 17.00
Hvor: VarhaugsPulsen
For: alle (trenger ikke være utdannet PT for å delta)
I denne fag-samlingen kommer vi til å diskutere når og hvordan bevegelse og belastning i flere retninger og kombinasjoner kan være fordelaktig, samt gjennomgang av mange morsomme og effektive øvelser.
Hvis du ønsker funksjonsforbedring i hverdagen og idrett kan denne type trening gi det et nytt perspektiv til hvordan treningen kan bedrives.
Dagen består hovedsakelig av praktisk trening og er rettet mot personlig trenere, gruppetreningsinstruktører og entusiastiske mosjonister.

Kursinnhold

Hva er 3D trening?
Hva er spesielt med det egentlig?
Er dette noe nytt?
Hverdagslige bevegelser vs gymøvelser
Du blir bra på det du gjør – Prinsippet om spesifisitet
Uforutsigbarhet, variasjon og varianter – Prinsippet om variasjon
«External cues» for motorisk innlæring.
Hvordan bruke 3D trening
Innlæring og kontroll – styrke – hastighet – kapasitet
3D vs tradisjonell styrketrening – hvordan komplimentere hverandre?
Praktisk trening:
3D Bevegelse og tøy
3D styrke
3D eksplosivitet
+ Tilgang til video av alle øvelser etter kurset.
Påmelding skjer direkte på AFPT sin hjemmeside.
kr 1500.-

Hvem er Ian Houghton?

Ian Houghton, Naprapat, rehab- og prestasjonscoach, samt optimistisk entrepenør. Startet firmaet Scandinavian Health & Performance i 2010 i Stockholm, men virksomheten befinner seg nå i Dubai. Begynnte karrieren som massør som 17-åring og har siden den tid vært så heldig som å få jobbe med alt fra norske medstudenter til professionelle fotballspillere i Leeds Utd og Chelsea FC. Tok min PT-utdannelse med AFPT i 2006 og har siden den gang tatt en rekke kurs innen trening, behandling og kosthold. Brenner mest for å analysere bevegelser og høye bevegelseskvalitet hos våre kunder, samt undervisning og konseptutvikling. Har også utviklet iPad app sammen med AFPT og er i gang med sin andre app.

Ian lurte på om det var interesse bland våre medlemmer for å kjøre et kortere kurs ( 3 timer) om kvelden den 19 august. Hvis det er interesse for dette send oss en mail: post@varhaugspulsen.no innen 11 august.

Back To Top
BLI MEDLEM