Skip to content

Må nesten bare dele denne solskinnshistorien for å vise hvor mye det går an å få til på kun 9 måneder!

Ved hjelp fra oss med både personlig trening og kostholdsplan har denne kunden har gått ned hele 27 kg og mistet 30 kg med fett, og økt 3 kg i muskelmasse. Rett å slett helt RÅTT🤩. Og dette på kun 9 måneder!

MEN det som er det aller råeste – er alle de andre helsemessige fordelene som også har skjedd ila denne perioden.
Denne kunden hadde pustemaskin som registrerte at han flere ganger ila natten stoppet å puste, faktisk hele 22,3 ganger pr time … Og ikke minst en voldsom snorking. Dette har også (mest sannsynlig) gjort at søvnen har vært dårlig og kunden aldri fikk «ladet» opp batteriene skikkelig ila natten. Nå sover han mye bedre, snorker ikke i det hele tatt og energien er mye bedre.
Ved oppstart så var den innvendige fett verdien (fett som ligger rundt indre organer) på nesten 200, som dere ser er langt over det den bør være. Nå er den 88!
Her ser du resultatene fra kroppsanalysene vi har tatt iløpet av denne perioden.

Jeg lurer bare på hvor mange EKSTRA leveår han har fått  grunnet den fantastiske jobben han har lagt ned ila disse 9 månedene, det kan ikke være få..🤩
På nåværende tidspunkt er han faktisk bare 3 kg fra å kunne oppfylle et eget ønske,  som er noe så rått som å hoppe i fallskjerm🤩

Her ser dere før og etter bilder av denne spreke kunden, Kjell Tengs (49). Bildene taler for seg.

Det skal også sies at her har ektefellen Hege også vært med på reisen og de har støttet hverandre helt siden starten🥳 Ekteparet har fått en ny og bedre  livsstil, der trening og fokus på kosthold har blitt en del av hverdagen.

Tusen takk for at jeg har fått lov til å være med dere på denne reisen begge to🙌🏻🏆🙌🏻
Imponert, stolt og takknemlig for tilliten🙏🏻

Mvh Ronny Gudmestad – Personlig trener på Varhaugspulsen

Back To Top
BLI MEDLEM