Skip to content

Vi tilbyr alle våre medlemmer over 60 år trening med vår personlige trener Ronny Gudmestad. Timen er blitt omdøpt fra seniortrening til «Godt voksen». Vi skal nå utvide dette tilbudet fra en time, til to timer i uka, med oppstart januar 2021. Her kjøres det sirkeltrening med fokus på styrke, utholdenhet og balanse. Timen(e) skal fra januar av, flyttes opp i den nye salen for Funksjonell Fitness (tidligere Lars Gaute Sport lokale). Tidspunkt: Tirsdager og torsdager kl. 10.00 – 10.50. Vi er allerede en god gjeng, men har plass til flere. NB! Fra januar øker vi medlems prisene, så vurderer du eller andre du kjenner å melde seg inn, kan det være lurt å gjøre det innen nyttår. Da får du nemlig dagens medlems priser «for alltid» så lenge du er medlem hos oss. Bli medlem her.


Styrketrening er viktig for alle grupper i befolkningen, uansett alder og kjønn. Det er faktisk slik at de som er eldre, vil ha enda mer utbytte av slik trening enn de som er unge.
Metaanalyser har også slått fast at styrketrening er den viktigste treningsformen for eldre.
Dersom du trener styrke, bidrar det til å bremse det aldersbestemte tapet av muskelmasse og styrke. Styrketrening er også positivt for skjelettet, og det kan redusere risikoen for beinskjørhet.

Bli medlem her.

Back To Top
BLI MEDLEM