Skip to content
Endelig kan vi lette på sløret og fortelle dere hva vi har tenkt å gjøre i den store salen - vi har fått en del spørsmål om dette, og det er bare gøy at folk viser interesse og engasjement :)

Det har skjedd endel på Pulsen siste tiden, og grunnen til at vi har valgt å holde kortene tett inntil brystet, er for at dere ikke skal bli "overøst" med masse nytt på engang...

Så i løpet av sommeren skal den store salen fylles med masse nytt utstyr for funksjonell trening og crossfit lignende økter for de som ønsker det.

I forbindelse med denne lanseringen, vil alle  som melder seg inn i løpet av juni, for 1 års binding med avtalegiro, få trene gratis hele sommeren. Kontrakten vil først tre i kraft fra og med september 2017. (En betaler da første avdrag den 20. august, og avtalen gjelder 12 måneder fra dette tidspunktet). 
Hva er funskjonell trening?

Funksjonell trening er en treningsform hvor man utfører ulike øvelser som i mange tilfeller har utgangspunkt i stående posisjon, som gjør deg i bedre stand til å utføre aktiviteter i hverdagen som har et tilsvarende bevegelsesmønster.

Greta kommer til å kjøre sirkeltreningene sine i denne salen. I første omgang ikke tenkt å være noen annen organisert trening/sal-time her, men egentrening for de som ønsker. Så får vi se etterhvert  hvordan dette utvikler seg, og om evt etterspørselen om gruppetreninger her blir stor.

Til høsten skal Siv og Ronny sertifiseres som styrke coacher, og vil i etterkant av dette kunne holde kurs for de medlemmene som ønsker dette.

Vi gleder oss stort til denne "lekeplassen" for trenings-glade sjeler er på plass :)

Se filmen som viser hvordan den store salen blir her.
Back To Top
BLI MEDLEM