Skip to content

Vi starter opp med gruppetimer med olympisk vektløfting i vår Functional Fitness avdeling. Vi er heldige som har fått med oss flinke og erfarne Ann Beatrice Høien som coach.

Litt om Ann Beatrice:

Ann Beatrice har drevet med olympisk vektøfting i ca 25 år, og har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt. Siden 2010 har hun også vært trener i Vigrestad IK, hvor hun også trener til daglig.

Hun er «litt» teknikk-freak, og får med seg de små detaljene som de fleste ikke ser. Det å jobbe med de som vil bli bedre i Snatch/Clean & Jerk øvelser, uansett ambisjoner eller nivå, synes hun er kjempe kjekt. Hun blir veldig glad når du oppnår mestring. Ellers så liker Ann Beatrice alle typer idrett, og er mest glaf når hun får trene og være aktiv.

Timene:

Vi starter med felles mobilitets oppvarming. Jo bedre mobilitet du har, jo bedre kan du bli teknisk. Jo bedre du blir teknisk, des mer vil du kunne klare å løfte ut i fra styrken du har i kroppen din.

Deretter blir det felles teknikk gjennomgang av enten snatch eller clean&jerk øvelse, hvor vi deler opp løftet i forskjellige posisjoner, før vi setter det sammen til et helt løft.

Etter denne oppvarmingen vil dere jobbe individuelt med enten snatch eller clean&jerk øvelser. Vil noen jobbe med power clean, andre med squat snatch, så tilpasser vi det i den individuelle delen.

Vi vil variere mellom å løfte mange repisisjoner på lettere vekter, eller å jobbe opp mot en maks vekt. I denne timen er det også mulighet til å tilpasse intensitet. Er du allerede treningssliten i kroppen, kjører du timen som en restitusjons-teknikk økt på lettere vekter. Ann Beatrice vil uansett anbefale vekter dere skal trene på ut i fra det tekniske nivået dere er på.

NB! For å delta, må du ha et av våre FF-medlemskap

Back To Top
BLI MEDLEM