Skip to content

Da Varhaug-marken utgår også i år, har vi valgt å kjøre Pulsen-marken i stedet. Vi har flere gode tilbud og kampanjer denne helga, og mye kjekt på programmet.

Åpningstider:

Torsdag 3 juni fra kl 17.00-19.30
Fredag 4 juni fra kl 09.00-19.00
Lørdag 5 juni fra kl 11.00-16.00
Søndag 6 juni: Tilbud/kampanjer kun via nettsiden vår: klikk her for våre tjenester

Vi kjører gratis trening for alle som ikke er medlemmer i åpningstidene. Registrer deg i resepsjonen ved ankomst om du ønsker å trene. Husk håndkle og innesko!
KROPPSANALYSE: Vi tar kroppsanalyser alle dager i åpningstiden. Ingen booking i forkant, det er bare å møte opp i resepsjonen.
Pris: kr 199,- for medlemmer / kr 249,- for «ikke» medlemmer. Velger du å melde deg inn hos oss, får du kroppsanalysen helt gratis. Les mer om kroppsanalyse her.
KOSTTILLSKUDD: 50% avslag på PWOene – «The butcher» og «Fucked Up».
KONKURRANSE: TIPP OG VINN PT TIMER!
Våre personlige trenere Ronny Gudmestad og Preben Pedersen skal kjøre økta «DEAD BY BURPEES».
Dead by burpees: Max antall burpees. Tid: 7 min. Dere skal tippe hvor mange burpees de klarer TOTALT i 7 minutt i forkant av økta. Vi legger ut post på Facebook og Instagram hvor dere får mulighet til å tippe. Selve økta sendes «live» på Facebook fredag 4 juni (kl. slett kommer i eget innlegg på Facebook/instagram tirsdag 1 juni)
Premie: 3 PT timer med en av våre personlige trenere, Ronny eller Preben. Vi kårer 2 vinnere! Vinnerne blir kontaktet direkte av en av våre trenere.

FOREDRAG MED PERSONLIG TRENER PREBEN PEDERSEN: VEKTNEDGANG

Lurer du på hvordan du kan bruke trening og kosthold som et verktøy i hverdagen? Under Pulsen-marken skal nemlig PT-Preben holde foredrag om dette. Vær kjapp med å melde deg på grunnet begrenset antall plasser!
Preben sine spesialiteter er blant annet livsstilsendring og vektnedgang. Preben har selv vært overvektig, og vett hva som må til, og ikke minst det aller vanskeligste – hvordan faktisk HOLDE VEKTEN. Preben vil dele sine kunnskaper og erfaringer med dere ved å holde et fordrag om temaet. Foredraget vil vare ca 1 time.
Når: Torsdag 3 juni kl.17.00
Hvor: Functional Fitness salen oppe i 1 etg.
Pris: kr 399,- pr person.
Bindende påmelding i iBooking innen 31 mai. Du kan stå på venteliste hvis det er fullt. Betaling skjer på VIPPS (399 kr) til 94189838. Er du ikke medlem, men vil melde deg på, send mail med personalia (navn, adresse, f.dato, tlf nr. og e-post) til: preben@varhaugspulsen.no. NB! Hvis du er påmeldt, men ikke betaler innen mandag 31 mai, mister du plassen din, og nestemann på ventelisten overtar.

PULSEN BOOTCAMP:

Vår personlig trener Preben Pedersen kjører BOOTCAMP fredag 4 juni kl.09.00-10.00. Bootcampen kjøres oppe i Functional Fitness salen. KUN 8 plasser, så her må du være kjapt ute med å booke plass hvis du vil være med.
Pris: kr 100,- pr pers. Bindene påmelding i iBooking innen 31 mai. Du kan stå på venteliste hvis det er fullt. Betaling skjer på VIPPS (100 kr) til 94189838. Er du ikke medlem, men vil melde deg på, send mail med personalia (navn, adresse, f.dato, tlf nr. og e-post) til: preben@varhaugspulsen.no. NB! Hvis du er påmeldt, men ikke betaler innen mandag 31 mai, mister du plassen din, og nestemann på ventelisten overtar.

PULSENWOD:

Ønsker du å teste Functional Fitness? Vi kjører PulsenWOD for ALLE våre medlemmer fredag 4 juni kl.17.00-18.00 og kl. 18.00-19.00. Påmelding i iBooking. Du trenger ikke innføringskurset for å delta denne dagen, og øktene vil legges opp slik at alle kan være med selv uten kurs. Ønsker du derimot å ta neste innføringskurs (søndag 13 juni kl.12.00), så får alle som melder seg på kurset denne helgen, kurset for kun kr. 499,- Kurs bestilles her: TILBUD INNFØRINGSKURS

TILBUD FOR HELE HELGEN: (enten ved oppmøte eller via nett)

MEDLEMSKAMPANJE: Alle som melder seg inn på medlemskap med avtalegiro i løpet av helga, får trene gratis i hele sommer. Kan bestilles via nettet her. Første avdrag blir trukket den 20 august 2021 (NB! bindingstiden på kontrakten starter den 20 august 2021).

PERSONLIG TRENING: Du som kjøper trening med personlig trener får 10% avslag ved kjøp av enten 10-20-30-40 timer. Om du ikke har mulighet for å komme til oss for å kjøpe timer denne helgen, kan du kjøpe timer på nettet hele helgen. Kjøp timer på nett her: TILBUD PT TIMER

KOSTHOLDSPLAN: Alle som booker tid til kartlegging iløpet av helgen får kostholdsplan for kun kr 2399,- (spar kr 501,-)
Book tid på mail: siv@varhaugspulsen.no eller send en SMS: 97180885. Mer info om våre kostholdsplaner finner du her: KOSTHOLDSPLAN

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss på Pulsen marken, og vi passer selvsagt på at vi opprettholder godt smittevern også disse dagene. Det er derfor ekstremt viktig at du registrerer deg ved ankomst, samt følger alle våre regler. Vi har flere plakater med info om hvilke regler som gjelder rundt om på senteret. Husk å holde avstand til en hver tid. TAKK FOR AT DU BIDRAR TIL GODT SMITTEVERN HOS OSS.

 

 

 

 

Back To Top
BLI MEDLEM