Skip to content

Varhaugspulsen holder stengt i perioden 12. mars kl.18.00 til 13. april kl.18.00.

I tråd med myndighetenes pålegg, stenger vi senteret i perioden 12. mars – 13. april for å unngå spredning av coronaviruset.

Vi beklager på det sterkeste de ulempene dette medfører for deg som medlem, samtidig som vi håper på forståelse for dette i den vanskelige situasjonen hele bransjen og landet er i for øyeblikket.

Vi legger ut forskjellige økter i instagramstoryen, samt så får alle medlemmer som ønsker det, tilsendt to 3 dager treningsprogram til hjemmetrening. Send gjerne mail om du vil ha treningsprogrammene til e-post: post@varhaugspulsen.no.

Vi har også som et av få treningssenter i Norge fått full tilgang til LesMills sine trenings konsepter gratis til hjemmetrening.
Her finner du over 800 timer som du kan benytte deg av i denne perioden når senteret er stengt. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på linken som vi sender ut til alle våre medlemmer via SMS og registrere deg.
Etter dette så må vi godkjenne deg før du igjen får en ny mail med tilgang. Dette er GRATIS og en unik mulighet for dere medlemmer til å klare holde treningen vedlike i denne perioden…..
Link til info video til oppsett av LesMills on demand her: https://lesmills.egnyte.com/…/Pe049…/Reseller_Club_Training_

Last gjerne ned appen LesMills on demand i appstore.

Håper dere får noen gode treningsøkter til vi åpner senteret igjen, can`t wait:)

NYTT PÅ HJEMMETRENING! 🙂 800 timer GRATIS!Vi har som et av få treningssenter i Norge fått full tilgang til LesMills sine trenings konsepter gratis til hjemmetrening:)Her finner du over 800 timer som du kan benytte deg av i denne perioden når senteret er stengt. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på linken som vi sender ut til alle våre medlemmer via SMS og registrere deg. Etter dette så må vi godkjenne deg før du igjen får en ny mail med tilgang. Dette er GRATIS og en unik mulighet for dere medlemmer til å klare holde treningen vedlike i denne perioden…..:)Link til info video til oppsett av LesMills on demand her: https://lesmills.egnyte.com/fl/Pe049kKs4m/Reseller_Club_Training_ Last gjerne ned appen LesMills on demand i appstore.Håper dere får noen gode treningsøkter til vi åpner senteret igjen, can`t wait:)

Publisert av Varhaugs Pulsen Fredag 27. mars 2020

 

Back To Top
BLI MEDLEM