Skip to content

Vi har som alle andre treningssenter i landet holdt corona stengt siden 12 mars. Før regjeringens pressekonferanse i dag,  håpet vi på å bli prioritert i ei tidligere pulje, men vi kom dessverre i den 4 og siste puljen. Vi fikk opplyst fra myndighetene, med statsminister Erna Solberg i spissen, at de fra og med 15. juni tar sikte på å åpne treningssentrene igjen. Det forutsatt at helsemyndighetene i samarbeid med bransjen har kommet fram til forsvarlige smitteverntiltak.

Nå har vi i alle fall en dato å forholde oss til, så vi får holde ut med hjemmetrening og online gruppetimer en stund til, frem til åpning mandag 15 juni. Gjett om vi GLEDER oss.

Vi vil også takke for all støtte dere har vist oss med å fortsette medlemskapet deres i denne tiden tross stengte dører. Det setter vi utrolig STOR pris på. Vi har vært heldige så langt med et fåtall oppsigelser og frysing av kontrakter. Det viser oss at dere har lyst å fortsette å trene hos oss på Varhaugspulsen også når denne tiden er over. TUSEN TUSEN TAKK!

 

Back To Top
BLI MEDLEM