Skip to content

Zumba Kids jr.® og Zumba Kids® er barneversjonen av Zumba® og er dansetrening tilpasset barn i alderen 4 – 11år. Barna lærer seg kule dansetrinn og bevegelser til melodier som er valgt for at de skal være morsomme og kule for barna.

Målet med Zumba Kids jr.® og Zumba Kids® er å fremme en sunn livsstil hos barna, og at trening skal komme som en naturlig del av barnas liv tidlig i oppveksten. Zumba Kids jr.® og Zumba Kids® vil gi barna bedre koordinasjon, balanse, selvtillit, ansvar, kreativitet, respekt, forbrenning, hukommelse m.m.

Zumba kidz jr. – «Små føtter , mye sjel»

Tirsdager kl. 16.45-17.25  – Zumba Kids jr (4-6år)
40 minutt med danseglede for 4-6-åringer. Dette er et «dance`n`play-party for de små føtter, der de får utfolde energi i lek og dans med musikk og bevegelser tilpasset alder.

Zumba Kidz – «Alt vi trenger er en rytme».

Tirsdager kl. 17.30-18.15  – Zumba Kids (7-11år)
Zumba Kids er det ultimate danse-fitness programmet for unge zumba fans, alder 7-11 år, hvor de kan spille høgt og rocker med venner til deres egne regler! – De lærer dans til musikk tilegnet deres alder. Det er alt om og føle seg uredd på danse gulvet, at det er ok og være seg selv og danse som om ingen andre ser på.

 

Varighet: Hver tirsdag i 10 uker. ( Ikke i uke 41- høstferien)
Oppstart: 12 september – Avslutning: 21 november
Pris: kr 500,- pr barn. kr 450 ,- for søsken.
Påmelding til:
Mail: post@varhaugspulsen.no
SMS: 93005578
NB! Binande påmelding.
Begrenset antall plasser.

Back To Top
BLI MEDLEM