Skip to content

Kopping og massasje bidrar til å løse opp muskelspenninger og leder til økt blodsirkulasjon. Vi tilpasser behandlingen etter behov, enten om du trenger en dypere og hardere behandling, eller om du har behov for en mer avslappende muskelavspenning. Dette er svært effektivt mot stramme muskler, spenninger i kroppen og kronisk smerter.

Ønsker du ikke å benytte deg av kopping utfører vi også vanlig massasje uten kopper.

Kopping er en sterkere variant av bindevevsmassasje, som effektivt løsner opp i blant annet stiv nakke og stramme skuldre. Kan også hjelpe med å lindre symptomene ved spenningshodepine.

Slik foregår koppingmassasje:

Det jobbes med sugekopper av ulik størrelse, laget av glass. Vakuumet som dannes i koppene gjør at vi kan påvirke kroppens væskebevegelse. Blodomløpet er kroppens transportsystem, og skal hele tiden være i sirkulasjon for å forsyne organer og muskulatur med oksygen og næring. Det skal også vaske med seg slaggstoffer ut.

Dette brukes koppingmassasje for:

Kopping kan brukes ved langvarige eller akutte muskelsmerter, overmuskelknuter, ved fortetninger i bindevev og leddsmerter i f.eks. hofter og skuldre. Kopping får fart på sirkulasjonen, løsner opp i bindevev, senker spenninger i muskulatur og bidrar til bedre utrensking av avfallsstoffer. Det er en effektiv metode for detox. Mange opplever det som veldig beroligende og avslappende.

Kopping brukes som et tilleggsverktøy til massasje, eller man kan får en hel koppingbehandling hvis det er behov for det. 10 minutter med kopping tilsvarer 30 minutter med massasje i forhold til påvirkning av sirkulasjon. Kopping påvirker kroppen sterkt, og massør vil avgjøre om pasienten kan få kopping ut ifra helsetilstand.

Priser:
30 minutts behandlig: Kr 549,-
(kr 499,- for medlemmer av Varhaugspulsen)
45 minutts behandling: Kr 679,-
(kr 629,- for medlemmer av Varhaugspulsen)
60 minutts behanding: Kr 759,-
(kr 709,- for medlemmer av Varhaugspulsen)

Alle priser er inkl. 25%MVA

Booking av time på SMS: 93005578 eller mail: ronny@varhaugspulsen.no

Vil du gi behandling i gave?  Vi selger gavekort i butikken vår.

IMG_6513

  Bestill massasje

  Navn: *

  E-post: *

  Telefon: *

  Din bestilling:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top
  BLI MEDLEM