skip to Main Content

Ronny har blitt diplomert massør og tilbyr nå både klassisk, idretts -og avspenningsmassasje her på Varhaugspulsen.
Massasje er ikke bare deilig, det har også mange helsefordeler.
Det er flere grunner til at massasje har vært brukt i behandlinger gjennom tusenvis av år. I vår kultur begynner vi først nå å forstå nå hvilken enorm virkning massasje har på helsen vår – både den kroppslige og den mentale.
Gamle helsetradisjoner kombineres i dag med nye teknikker og utallige undersøkelser og forskningsrapporter viser at det virkelig er verdt å unne seg litt pleie i den ellers så stressfylte hverdagen.
Å få massasje er både avslappede og forfriskende. Når kroppen løser opp spenninger er det som en vekt løftes og man får økt følelse av letthet og velvære.

Massasjen virker inn på hele kroppen og bidrar til at den generelt sett fungerer bedre. Men like viktig er det at massasje har en positiv effekt på selvfølelsen og kan løse opp emosjonelle blokkeringer og øke vår mentale klarhet.
Musklene: Massasje gir bedre kroppsholdning ved å hjelpe spent muskulatur tilbake til en mer balansert posisjon. Korte, spente muskler, strekkes og slapper av, og de får tilbake sin elastisitet og bevegelighet. Dette er årsaken til at idrettsutøvere ofte bruker massasje både før og etter trening. Musklene heles raskere og krampe og stivhet reduseres.
Sirkulasjon – lymfesystem: Massasje bidrar til at du puster dypere og til at blodårene utvider seg. Dette bedrer sirkulasjonen og gir blodet oksygen. Økt sirkulasjon betyr også at oksygen og næringsstoffer effektivt når frem til musklene. Lymfesystemet har ingen egen pumpe, slik som hjerte er for blodet, og er derfor avhengig av muskelaktivitet for å fungere godt. Dessuten vil den økte sirkulasjonen bidra til at vitale næringsstoffer fraktes til nyrer og lever, som er viktige renseorganer. På den måten bidrar massasje til at avfallstoffer mer effektivt fraktes ut av kroppen.

Immunforsvar: Stresshormoner har dårlig innflytelse på immunforsvaret. Undersøkelser viser at nivået av stresshormonet kortisol synker under massasje og at regelmessig massasje dermed styrker immunforsvaret.
Frigir lykkehormoner: Massasje fremmer avslapping. Undersøkelser viser at massasjelignende berøring frigjør et hormon som kalles oxytocin- det såkalte kjærlighets – og avslappningshormonet. Oxytocin har en rekke positive effekter på kroppen. Det roer sinnet, reduserer stress, senker blodtrykket og hever smerteterskelen.

Idretts-massasje:
Idretts-massasje er en behandling der man ofte jobber direkte på muskelgruppen eller muskelen. Idretts-massasje myker opp friske eller tidligere skadede områder som preges av spente og ømme muskler. Massasje etter en konkurranse eller trening gir mindre stølhet og minsker smerten fra eventuelle skader. Massasjen kan også brukes for at man skal restituere seg raskere til neste treningsøkt. Massasjen er relativt hard og brukes av de som ønsker og tåler denne behandling.

Avspenningsmassasje:
Avspenningssmassasje er en rolig behandlingsform for deg som har behov for å ” lande” litt. Rolige og behagelige bevegelser hjelper å stimulere kroppen slik at spenninger slipper taket. Økt blodsirkulasjon og økt inntak av Oxytocin ( avslapningshormon), styrker immunforsvaret, senker blodtrykket og øker næringsopptaket.

Klassisk massasje:
Klassisk massasje kan redusere smerter, stress og spenninger og ha innvirkning på både kropp og sinn. Mange ser på den avslappende følelsen massasje gir som en behandling i seg selv. Massasjen kan brukes som forebyggende behandling så vel som akutt behandling. Klassisk massasje blir også brukt som et supplement til annen behandling.

Priser:
30 minutts massasje: Kr 390
(kr 350 for medlemmer av Varhaugspulsen)
60 minutts massasje: Kr 650
(kr 580 for medlemmer av Varhaugspulsen)
Booking av time på SMS: 93005578 eller mail: ronny@varhaugspulsen.no
Vil du gi massasje i gave? Husk at vi har gavekort.

Forespørsel på massør

Navn: *
E-post: *
Telefon: *

Din bestilling:

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

Back To Top