skip to Main Content

Vi tilbyr  både klassisk -og idretts-massasje på Varhaugspulsen.
Massasje er ikke bare deilig, det har også mange helsefordeler.
Det er flere grunner til at massasje har vært brukt i behandlinger gjennom tusenvis av år. I vår kultur begynner vi først nå å forstå nå hvilken enorm virkning massasje har på helsen vår – både den kroppslige og den mentale.
Gamle helsetradisjoner kombineres i dag med nye teknikker og utallige undersøkelser og forskningsrapporter viser at det virkelig er verdt å unne seg litt pleie i den ellers så stressfylte hverdagen.

Massasjen virker inn på hele kroppen og bidrar til at den generelt sett fungerer bedre. Men like viktig er det at massasje har en positiv effekt på selvfølelsen og kan løse opp emosjonelle blokkeringer og øke vår mentale klarhet.
Musklene: Massasje gir bedre kroppsholdning ved å hjelpe spent muskulatur tilbake til en mer balansert posisjon. Korte, spente muskler, strekkes og slapper av, og de får tilbake sin elastisitet og bevegelighet. Dette er årsaken til at idrettsutøvere ofte bruker massasje både før og etter trening. Musklene heles raskere og krampe og stivhet reduseres.

Idretts-massasje:
Idretts-massasje er en behandling der man ofte jobber direkte på muskelgruppen eller muskelen. Idretts-massasje myker opp friske eller tidligere skadede områder som preges av spente og ømme muskler. Massasje etter en konkurranse eller trening gir mindre stølhet og minsker smerten fra eventuelle skader. Massasjen kan også brukes for at man skal restituere seg raskere til neste treningsøkt. Massasjen er relativt hard og brukes av de som ønsker og tåler denne behandling.

Klassisk massasje:
Klassisk massasje kan redusere smerter, stress og spenninger og ha innvirkning på både kropp og sinn. Mange ser på den avslappende følelsen massasje gir som en behandling i seg selv. Massasjen kan brukes som forebyggende behandling så vel som akutt behandling. Klassisk massasje blir også brukt som et supplement til annen behandling.

Priser:
30 minutts massasje: Kr 489,-
(kr 439,- for medlemmer av Varhaugspulsen)
45 minutts massasje: Kr 619,-
(kr 559,- for medlemmer av Varhaugspulsen)
60 minutts massasje: Kr 699,-
(kr 629,- for medlemmer av Varhaugspulsen)

Alle priser er ink 25%MVA

Booking av time på SMS: 93005578 eller mail: ronny@varhaugspulsen.no

Vil du gi massasje i gave?  Vi har gavekort.

Unknown-1

  Bestill massasje

  Navn: *
  E-post: *
  Telefon: *

  Din bestilling:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top
  BLI MEDLEM