Skip to content

Vi er så heldige som har fått Personlig Trener Hilde Hognestad med på laget.
Hun skal starte opp PT-grupper her hos oss i midten av august. Hilde kommer til å legge ut arrangement på hennes Facebook side «Hilde Hognestad – PT og Yoga». Vi deler selvsagt disse også på vår Facebook side.

 

Utdanninger/erfaring:

– Fitness & Personlig trener, Gateway College Bali
– NIH Gruppetrening Basis
– TRX sertifisert
– Bungee training Sertifisert R.O.P.E.S.
– 200 timers YinYoga Teacher Training
– Rehab Trener AFPT (Pågående)

Hun har over 20 år erfaring med styrketrening. Har drevet med Bootcamps og sirkeltreninger for grupper og idrettslag i flere år, og i de siste årene har hun også brukt en del tid på Yoga timer.

Hilde om seg selv:
Jeg har to «ting» som jeg ofte sier når folk spør om trening.
» Det er det du får gjort som betyr noe»
«Ta vare på kroppen din, du har bare en»

Det første sier seg selv, du kan planlegge allverdens, men blir ikke noe gjort får du ingen resultat og du får ingen mestring av planene du lager.
Den neste er litt mer kompleks, men det dreier som om å ha en kropp som er sterk nok til å tåle hverdagen uten å blit utslitt, hele livet! Med minst mulig smerter og vondter. På en fornuftig måte med tanke på både trening og mat. Og når en vet alle helsefordeler det gir med en sterk og frisk kropp både fysisk og psykisk, så er det min største motivasjon.

Jeg blir så utrolig glad av å se folk som mestrer mer enn de tror, klarer mer, orker mer. Og som finner sin indre motivasjon til å lage rutiner og gode vaner for sin egen helse.
Jeg hjelper deg på veien til å bli så sterk og utholden som du ønsker.

Vi ønsker Hilde hjerlig velkommen til oss på Pulsen 🙂

Back To Top
BLI MEDLEM