Skip to content

Da kan vi endelig lette på sløret om hva vi har jobbet med i hele 2020!

Vi skal nok en gang utvide våre lokaler for å kunne tilby deg et enda bedre tilbud.

Vi har lenge hatt et ønske om å kunne kjøre enda mer organisert trening innen funksjonell trening, men siden vi ikke har ønsket å stenge ned den store salen for mye, da denne hele tiden blir brukt av våre medlemmer til egentrening, har det ikke latt seg gjøre.

Men endelig……. Vi skal lage til nytt lokale i deler av gamle Lars Gaute Sport på ca 250m2, med helt nytt utstyr levert av utstyrsleverandør nr 1 på trenings utstyr ELEIKO! Dette skal stå klart ila første kvartal i 2021.

Hva er Functional Fitness:

De siste årene har funksjonell trening blitt stadig mer populært, både blant mosjonister og eliteutøvere. Funksjonell styrketrening er et vidt begrep med mange definisjoner. Kort sagt innebærer det at du trener mer enn kun én muskel. Du trener bevegelighet, balanse og koordinasjon med øvelser som aktiverer flere forskjellige muskler samtidig. Målet med denne treningen er å utvikle styrke og funksjonalitet i bevegelsene. Funksjonell trening som utføres på riktig måte, bidrar ofte til bedre holdning og sterkere overkropp, noe som avlaster kroppen enten du jobber sittende på et kontor, eller bærer tunge handleposer fra butikken. Dette er en treningsform som passer alle uansett utgangspunkt og alder.

Inngangen til ny sal blir her:

Hva betyr dette?

Vi vil nå kunne tilby flere sirkel treninger, AMRAP og senior treninger i løpet av en uke. I tillegg til dette vil det komme flere nye timer pr. uke med funksjonell fitness timer (WOD =workout of the day), funksjonell trening for barn i forskjellige alderstrinn 1-4 klasse, 5-7 klasse og 8-10 klasse. Vi kommer til å sette opp innføringskurs for teknikk til funksjonell fitness slik at du skal kunne mestre mest mulig på timene. Det vil også komme nye instruktører med mye erfaring fra crossfit, som skal kjøre WOD timene og innføringskursene.

Det vil også bli kjørt PT grupper og bedrifts-treninger.

Kom gjerne med innspill til andre konsepter som kan være aktuelt for denne salen.

Her er film som viser hvordan lokale kommer til å se ut:

 

Ingenting aent å sei en: «Hekkan dette varte rått».

Back To Top
BLI MEDLEM